BARRANQUISME

El barranquisme consisteix en davallar per engorjats mitjançantBarranquisme a la Cerdanya salts, tobogans i ràpels per salvar els diferents accidents geològics propis d’aquest entorn.

 

Nivell I – Mínim 4 pers – 49,00 €

Dificultat: Baixa. Material necessari: banyador, calçat esportiu

El barranquisme d’iniciació, està pensat per a la gent activa i intrèpida que vulgui provar una Barranquisme a prop de la Cerdanya Forat Negre activitat amb adrenalina i sabor d’aventura sempre sota control. Baixarem pels barrancs rapelant, saltant i fent tobogans, sempre sota la supervisió dels nostres guies titulats.

Zones: Alt Urgell, Berguedà.

 

Nivell II – Mínim 4 pers – 55,00 €

Dificultat: Mitjana. Material necessari: banyador, calçat esportiu o botes de muntanya, roba lleugera per a l’aproximació, aigua i menjar per picar.

Per als que ja esteu Barranquisme a prop de la Cerdanya Nuria Inferiorenganxats al barranquisme us proposem un pas més en el descens de barrancs amb una proposta de salts de vertigen, tobogans impossibles, ràpels interminables i adrenalina al 100%.

Zones: Ripollès, Berguedà, l’Alt Urgell, Vallespir.

 

Nivell III – Mínim 4 persBarranquisme a La Cerdanya - Llec

Dificultat: Alta. Material necessari: banyador, sabatilles o botes de muntanya, roba lleugera per a l’aproximació, aigua i menjar per picar, motxilla perforada.

 

Barranc de les Gorgues del Llec – 60,00 €

El barranc per excel·lència, un descens 10 sobre 10 de nota. Tobogans de fantasia, salts de principi a fi, ràpels i un paisatge de pel·lícula. No t’ho pots perdre!

 

Barranc de les Gorgues de Núria integral – 70,00 €

Barranquisme només apte perentusiastes de l’aventura i la natura. Vine a gaudir d’un barranc complet al 100% amb aquesta descens ple d’emocions: tobogans, salts vertiginosos, ràpels i aigua fresca us estan esperant!Barranquisme a prop de la Cerdanya Nuria Integral

 

(*) En tots els preus tens inclòs el guia, el vestit de neoprè, arnès i material de descens, i l’assegurança d’accidents.