EMPRESES

La Molina Parc Aventura us ofereix activitats de Team Building per empreses.

Les tirolines i les activitats que us proposem ajudaran a millorar la cohesió, la autoestima, i la motivació dels treballadors. Us oferim:

Team Building

És una activitat que potencia la cohesió grupal, la cooperació i el lideratge.

Consisteix en un joc d’orientació per equips; caldrà trobar fites amb l’ajuda de mapa i brúixola i realitzar diferents proves i activitats un cop trobada la fita.

Podeu escollir realitzar activitats complexes com ara Segway, Hover karts, Btt, Parc Aventura, etc, o simplement proves ludicoesportives.

Team Building Orientació + Proves 15,00 €
Team Building Orientació + Activitats 25,00 €

 

Canyoning Team – Barranquisme

Fer un barranc amb el teu equip de treball és una experiència única on la cohesió entre els membres del grup quedarà reforçada. Exposar l’equip a un medi hostil, on cal actuar per tal de davallar amb seguretat, farà que es trenquin moltes barreres relacionals i s’incrementi la capacitat de reacció en situacions límit.

Proposem un barranc d’iniciació, amb altes dosis d’adrenalina i aventura, sempre sota control, a la zona de l’Alt Urgell i el Berguedà.

Barranc Iniciació 49,00 €

 

Paintball

És una joc d’estratègia per equips on la cooperació i la planificació seràn claus per assolir la victòria. Equipats amb màscares de protecció i una marcadora, els participants hauràn de córrer, saltar i amargar-se per tal de complir els obectius proposats a l’inici del joc.

Situació: Bosc a Queixans ( Cerdanya)

Durada: De 120 a 150’

Edat: recomanable a partir de 12 anys

Mín. – Màx. persones: 8 – 30. Si són mes es fan més equips

200 boles 30€ per persona
100 boles extra 5€ per persona

Segway

Descobreix entorns naturals sense fums ni sorolls amb aquest innovador i ecològic mitjà de transport. De fàcil maneig i ràpid d’aprendre a conduir, el Segway us proporciona una excursió diferent i inoblidable.

Situació: La Molina – Cerdanya i Alt Berguedà

Durada: 15 min. – 1 hora – 2 hores

Edat: Recomanable a partir de 10 anys (pes > 35kg) per les rutes. A partir de 7 anys per la descoberta de 15 min.

Mínim – Màxim persones: 2 – 9. Amb possibilitat d’aconseguir-ne més

Descoberta 15 minuts 15€ per persona
Ruta 1 hora 35€ per persona
Ruta 2 hores 60€ per persona

 

Parc Aventura La Molina

Ponts penjats, xarxes, tirolines, tarzans i tot el que et puguis imaginar en diferents circuits per sobre els arbres. Diferents dificultats aptes per a tothom fan que La Molina Parc Aventura sigui una activitat ideal pels team leaders de la vostra empresa.

Veure Circuits

 

Via Ferrata

Igual que un barranc, una via ferrata t’empeny a sortir de la zona de comfort i exposar-te a un medi hostil en el que la confiança en els companys, la cohesió grupal i la capacitat de prendre decisions sota pressió seràn claus. A més, podreu experimentar la sensació de verticalitat que suposo l’escalada de grans parets d’una manera segura i controlada.

Preu: 42€