Inflables la Molina

Córrer, salta, i juga sense preocupacions al nostre parc d’inflables! Un espai pels més petits amb 4 atraccions: El Bolet, el Tobogan Gegant, La Pista Americana, el Castell dels Dracs i els Llits elàstics. Situat a l’estació d’esquí de La Molina (Cerdanya), hi trobareu un bon complement a la jornada d’esquí a l’hivern, i a la descoberta de la natura a l’estiu.
A l’hivern també ens ens trovareu sobre la neu, al costat el parc d’aventura.

15 minuts: 6€
30 minuts: 10€
majors 3 anys

Trampo-elàstic

Salta més amunt que mai. Intenta tocar el cèl amb la mà i fes totes les tombarelles i acrobàcies que et puguis imaginar al nostre trampo-elàstic.
Apte també per adults.

Pes mín: 15kg
Pes màx: 100kg
10 minuts: 8€
majors 4 anys

Llits elàstics

T’agrada saltar, saltar i saltar? Salta fins que el cos et digui prou, amb total seguretat als nostres llits elàstics! Una bona activitat per complementar les tirolines del Parc Aventura i els castells inflables, tant a l’estiu com a l’hivern.

15 minuts: 6€
majors 3 anys

Tubbing

Ubicat al costat del Parc d’Aventura de la Molina (Cerdanya), té dos tobogans pels quals es descendeix assegut a l’interior d’un dònut gegant inflat.
Divertit i molt fàcil, practicable tant durant l’estiu com l’hivern

2 baixades: 4€
12 baixades: 16€

1660061990594

Quads elèctrics infantils

Ubicat al costat del Parc d’Aventura, trobareu aquesta divertida iniciació al món de laQuads Infantls La Molina conducció pensat per als més petits on la destresa i la concentració son determinants.
Les noies i nois podran conduir en un circuit tancat durant 10 minuts, retallant corbes, accelerant i frentant, avançant als companys,…

* Només en temporada d’estiu

15€ per un torn de 10 minuts

Translate »