RAQUETES DE NEU

Ja ha arribat la neu a la Cerdanya, i quan la neu cobreix la muntanya amb generositat, aquesta té un encant especial que ens convida a descobrir els seus racons amb tranquiles passejades amb raquetes de neu.

Els nostres guies us explicaran el funcionament del material, la progressió amb raquetes i les mesures de seguretat bàsiques en la neu.
El guia us ensenyarà l’entorn, descobrireu petjades a la neu i els nius del Picot Negre.

Les raquetes de neu ens permeten desplaçar-nos sobre el mantell nival amb seguretat, sense enfonsar-nos i aconseguint tracció tant de pujada com de baixada. A diferència de l’esquí de muntanya, no precisen d’una tècnica complicada, fet que les converteix en una opció ideal per mouren’s per la muntanya sense ser-ne experts.

Descoberta 1 hora

Ruta de 1h per persones que volen tenir el primer contacte amb les raquetes. Descobriu el món màgic de la neu d’una manera fàcil, divertida i en família. Apte per a tothom,  nens a partir de 5 anys (ò lloguer de motxilles portanadons).
Raquetes de neu CerdanyaMínim: 2 persones
Edat: a partir de 5 anys.
Preu: 15€/persona amb les raquetes, bastons, assegurança i  guia inclòs.
Lloc: Estació de la Molina.
Horaris: 9:00 – 10:30 – 15:00

Descoberta Plus 2 hores

Ruta circular de 2 hores per la zona baixa de La Molina, farem una dels itineraris que els nostres guies han preparat buscant petjades i rastres d’animals per els boscos i indrets amagats de La Molina, visitant els llacs i descobrint els nius del Picot Negre . Sense pràcticament desnivell i apte per a tothom
 30€ (5€ 100 boles extra per persona)Mínim: 2 persones.
Edat: a partir de 7 anys.
Preu: 28€/ persona amb les raquetes, bastons, assegurança i  guia inclòs.
Lloc: Estació de la Molina
Horaris: 9:30 – 12:00 – 15:00

Iniciació a les raquetes a la Tosa d’Alp (amb Telecabina)

Ruta de 2h per persones que encara que no coneixen l’activitat els agrada caminar a la muntanya. Pujarem amb el telecabina Cadí-Moixeró fins a 2.500 mts., on farem una ruta circular per l’altiplà de la Tosa, amb la Cerdanya i el Berguedà als nostres peus, passant per els diferents cims, el Refugi del Niu de l’Àliga, i els miradors naturals de la Tosa.
Raquetes de neu a La MolinaMínim: 4 persones (si sou menys us podem ajuntar amb algun grup).
Edat: a partir de 7 anys.
Preu 28€/persona. Inclou raquetes, bastons, assegurança i  guia de muntanya. NO inclou el Forfet del Telecabina Cadí-Moixeró (8€ de 7-11 anys, 16€ a partir de 12 anys)
Lloc: Estació de la Molina.
Horaris: 10:00

Iniciació amb raquetes al Puigllançada (amb Telecadira)

Ruta per persones que volen fer un cim a l’abast de tothom però menys freqüentat que La Tosa. Pujarem amb el Telecadira  d’Alabaus fins a 2.200mts i des d’allà anirem en fàcil ascensió fins als  2.400 mts del Puigllançada. En recorregut circular tornarem cap al Telecadira, o bé si us queden forces baixarem amb raquetes fins al punt de partida.
Raquetes de neu PuigllançadaMínim: 4 persones (si sou menys us podem ajuntar amb algun grup).
Edat: a partir de 7 anys.
Preu 28€/persona. Inclou raquetes, bastons, assegurança i  guia de muntanya. NO inclou el Forfet del Telecadira Alabaus (8€ de 7-11 anys, 16€ a partir de 12 anys)
Lloc: Estació de la Molina.
Horaris: 10:00

Ruta Avançada de mig dia (3-4 hores)

Ruta de raquetes de neu, amb nivell de iniciació, per a tots els que  no coneixen l’activitat però que els agrada caminar per la muntanya.
Raquetes de neu CerdanyaMínim 4 persones (us podem ajuntar amb algun grup).
Edat: a partir de 7 anys.
Preu 44€/persona inclou raquetes, bastons, assegurança i  guia de muntanya.
Llocs habituals: Coll de Pimorent, Llac de Paset, Estanys de les Bulloses, Les Pedrusques…
Horaris: 10:00

Ruta avançada de dia sencer (6 hores)

Ruta amb raquetes de neu d’unes 6-8h, pensat per a persones que ja han provat l’activitat o estan habituats a caminar per la muntanya. Us proposarem fer algun cim emblemàtic de la Cerdanya o bé alguna ruta circular panoràmica.
Mínim 4 persones (podem ajuntar amb algun grup).Raquetes de neu a La Cerdanya
Preu: 49 € / persona amb les raquetes, bastons, assegurança i guia de muntanya inclòs.
Llocs habituals: Puigllançada, Pic de la Mina, Fontviva, Puigmal, Moixeró,…
Horaris: 10:00

Passejada Nocturna amb raquetess

Ruta amb raquetes de neu de 2h pels voltants de La Molina, on passejarem sota les estrelles i la llum de la lluna, pels boscos de pi negre, de la mà dels nostres guies de muntanya  i amb l’ajuda dels llums frontals.
Raquetes La Molina nocturnaMínim: 4 persones.  (si sou menys us podem ajuntar amb algun grup).
Edat: a partir de 7 anys.
Preu: 30€/persona amb les raquetes, bastons, llanterna frontal, assegurança y guia de muntanya inclòs. 
Lloc: Estació de La Molina.
Horaris: 18:00

La Tosa Nocturna amb raquetes

Ruta amb raquetes a La Tosa d’Alp (2557mts). Ens trobem a les 16h per preparar l’activitat i agafar el darrer telecabina fins a la cota 2300m, cap a les 17h comencem amb les raquetes als peus i fem una volta circular per gaudir del paisatge i la posta de sol. L’arribada al cim de la Tosa d’Alp i al refugi del Niu de l’Àliga, sol ser cap a les 18:30 ja amb les llums dels frontals, tota una aventura.
Desprès d’una estona de relax, cap a les 19:30 tenim la oportunitat de sopar al mateix refugi o iniciar el descens cap a Coma Oriola a on haurem fet els transfer de vehicles per tornar de nou al punt de partida del Telecabina.

Raquetes nocturnes a La TosaMínim 4 persones.
Preu 49€/persona inclou el forfet del telecabina, raquetes, bastons, assegurança i  guia de muntanya. NO inclou el sopar ni les consumicions.
Lloc: Estació de la Molina.
Equipament subministrat per TS Aventura :
Raquetes de neu, bastons i frontal (per nocturna)

Recomanacions d’equipament del client per relitzar les rutes amb raquetes de neu:
– Calçat de muntanya de mitja canya
– Roba esport confortable per activitat d’hivern
– Ulleres de sol (UV resistents) i crema de protecció solar
– Gorro
– Guants
– Motxilla per portar impermeable i menjar per picar.
– S’aconsella: mitjons i calçats de recanvi (si els que es porten no son impermeables). Polaines

Llocs on realitzem l'activitat de raquetes de neu:
Podreu gaudir de les rutes guiades amb raquetes de neu a La Cerdanya, La Tosa d'Alp, Puigllançada,  La Tosa Plana de Lles, Guils-Fontanera, Meranges, Llacs de la Pera, Malniu, Prat de Cadí, Penyes Altes del Moixeró, Puigmal, Porte Puymorent, Fontviva, Pic de la Mina, Bulloses, Carlit, Gallina Pelada, Serra d'Ensija, Pedraforca, Berguedà, Rasos de Peguera, Serra del Vert, Saldes, Vallcebre, Gosol, Cadi,...
Translate »