PARC INFLABLES

PARC INFLABLES

Córrer, salta, i juga sense preocupacions al nostre parc d’inflables! Un espai pels més petits amb 4 atraccions: El Bolet, el Tobogan Gegant, La Pista Americana, el Castell dels Dracs i els Llits elàstics.

Situat a l’estació d’esquí de La Molina (Cerdanya), hi trobareu un bon complement a la jornada d’esquí a l’hivern, i a la descoberta de la natura a l’estiu.

A l’hivern ens trovareu sobre la neu de les pistes d’esquí i a l’estiu al costat el parc d’aventura.

10 minuts: 5€ majors 3 anys
30 minuts: 8€ majors 3 anys

 

Trampo-elàstic:


Salta més amunt que mai. Intenta tocar el cèl amb la mà i fes totes les tombarelles i acrobàcies que et puguis imaginar al nostre trampo-elàstic.

Apte també per adults.

Pes mín: 15kg  pes màx: 100kg
10 minuts 6€ majors 4 anys

 


Llits elàstics:

T’agrada saltar, saltar i saltar? Salta fins que el cos et digui prou, amb total seguretat als nostres llits elàstics!
Una bona activitat per complementar les tirolines del Parc Aventura  i els castells inflables, tant a l’estiu com a l’hivern.

10 minuts 5€ majors 3 anys


Quads elèctrics:

T’agrada la natura i també el motor? Amb els nostres quads elèctrics, els infants, practicaran equilibri, concentració i destresa. Tindran una experiència nova, sense emisions de CO2!

10 minuts 14€ 6-12 anys


Hover-Karts

Saps què és un Hover-kart? És un Hover-board adaptat per seure-hi i conduir-lo com un kart. Una experiència de conducció molt curiosa i al mateix temps respectuosa amb el medi, ideal tant per als més joves, amb adrenalina, velocitat , com per als més grans que vulguin posar a proba la seva habilitat.
Lligat bé el casc que corren molt!

10 minuts 14€ – a partir de 7 anys


Tubbing:

Ubicat al costat del Parc d’Aventura de la Molina (Cerdanya), té dos tobogans pels quals es descendeix assegut a l’interior d’un dònut gegant inflat.

Divertit i molt fàcil, practicable tant durant l’estiu com l’hivern

2 baixades 3€
12 baixades 13€