INFLABLES LA MOLINA

Córrer, salta, i juga sense preocupacions al nostre parc d’inflables! Un espai pels més petits amb 4 atraccions: El Bolet, el Tobogan Gegant, La Pista Americana, el Castell dels Dracs i els Llits elàstics.

Situat a l’estació d’esquí de La Molina (Cerdanya), hi trobareu un bon complement a la jornada d’esquí a l’hivern, i a la descoberta de la natura a l’estiu.

A l’hivern també ens ens trovareu sobre la neu, al costat el parc d’aventura.

15 minuts:    6€ , majors 3 anys
30 minuts: 10€ ,  majors 3 anys

Trampo-elàstic:


Salta més amunt que mai. Intenta tocar el cèl amb la mà i fes totes les tombarelles i acrobàcies que et puguis imaginar al nostre trampo-elàstic.

Apte també per adults.

Pes mín: 15kg  pes màx: 100kg
10 minuts 8€ ,  majors 4 anys


Llits elàstics:

T’agrada saltar, saltar i saltar? Salta fins que el cos et digui prou, amb total seguretat als nostres llits elàstics!
Una bona activitat per complementar les tirolines del Parc Aventura  i els castells inflables, tant a l’estiu com a l’hivern.

15 minuts 6€, majors 3 anys


Tubbing:

Ubicat al costat del Parc d’Aventura de la Molina (Cerdanya), té dos tobogans pels quals es descendeix assegut a l’interior d’un dònut gegant inflat.

Divertit i molt fàcil, practicable tant durant l’estiu com l’hivern

2 baixades   4€
12 baixades  15€


Quads elèctrics infantils:

Ubicat al costat del Parc d’Aventura, trobareu aquesta divertida iniciació al món de laQuads Infantls La Molina conducció pensat per als més petits on la destresa i la concentració son determinants.

Les noies i nois podran conduir en un circuit tancat durant 10 minuts, retallant corbes, accelerant i frentant, avançant als companys,…

Preu:     15€  per un torn de 10 minuts

* Només en temporada d’estiu