SEGURETAT

Parc Aventura® et dona tot el necessari per que gaudeixis d’una activitat emocionant d’una manera altament segura.
Els nostres monitors et proporcionen i et posen l’equip obligatori i necessari per a poder realitzar la teva aventura, l’E.P.I. (equip de protecció individual), que està format per:

  • 1 talabard de seguretat especialment dissenyat per Parc Aventura®.
  • 1 mosquetó especialment dissenyat per treballar en el nostre sistema de línia de vida continua Coudou Pro.
  • 1 sistema de mosquetó-politja doble per cable d’acer unida al talabard amb una cinta plana de seguretat.

A La Molina Parc Aventura trobaràs  el sistema de mosquetons intel·ligents Smart Belay, que consisteix en la interconnexió entre dos mosquetons de tal manera que quan un està obert resulta impossible obrir l’altre oferint d’aquesta manera al client una activitat altament segura

Un cop equipat, els nostres monitors t’expliquen a l’àrea de briefing o d’iniciació, les normes bàsiques de seguretat per a que puguis progressar de manera segura per les plataformes i els jocs. Ja estas preperat per començar l’aventura!

Els nostres parcs d’aventura compten amb la certificació per a la norma UN-EN15567, la normativa de seguretat més estricta a Europa per a la regulació de procediments de construcció, explotació i gestió de parcs d’aventura.

L’empresa independent ECA CERT, Certificación, S.A. audita i certifica la seguretat i qualitat de tots els nostres parcs.